A image

Zand cement dekvloeren zijn vloeren van zand die gebonden zijn door cement. Cementdekvloeren zijn bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van de verschillende soorten harde en zachte vloerbedekkingen, tegels en epoxy vloeren.

Kunststofvezel:

Kunststofvezel vormen een wapening tegen krimpspanningen, die ontstaan in de verhardingsfase van de mortel. Onder toevoeging van kunststofvezel worden de krimpspanningen in een zeer vroege stadium ondervangen. Kunststofvezel vormen een zeer effectieve en gelijkmatig verdeelde wapening in zandcement dekvloeren.

Isolatie werk:

Het isoleren van vloeren kan meerdere redenen hebben, veel warmte in een woning of gebouw gaat verloren via de vloer.   Ook een toepassing is om af te rekenen met overbrenging van contactgeluid zoals loopgeluiden. Met een isolatie smoort het geluid bij een zwevende dekvloer in de onderliggende verende laag. Daarom is isolatie belangrijk, het bespaart energie en het verhoogd het wooncomfort. Veel toegepaste isolatie zijn een EPS, Steenwolplaat of een foam laag.