A image
De garantie van Stucadoorsbedrijf Brink

Op al onze diensten hebben wij standaard garantie, zo bieden wij voor stukwerk binnen en buiten garantie. Wij zijn erkend lid van NOA.

Vanzelfsprekende kwaliteit

De eerste vereiste voor de vakman waarmee u in zee gaat, is de kwaliteit van zijn werk. Het eindresultaat is immers hun, maar ook uw visitekaartje.

Een gerust gevoel

Maar ook andere zaken bepalen de kwaliteit. Denk aan betalingsgedrag, verzekeringen en arbo. Op al deze gebieden voldoen wij aan de eisen die worden gesteld en waarop de bedrijven regelmatig worden getoetst.

Een probleemloos proces

Stucadoorsbedrijf Brink streeft altijd naar een probleemloos werkproces. Het hele bouwtraject, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken en een planning waarin rekening wordt gehouden met alle werkzaamheden. We denken mee en proberen rekening te houden met de diverse partijen gedurende het bouwproces.

Specialistische kennis

Elk project heeft zijn eigen, specifieke uitdagingen. Wanneer uw project bijvoorbeeld dient te voldoen aan strikte hygiƫne-eisen of uw klus in de openbare ruimte tegen een stootje moet kunnen, is het goed te weten dat onze vakmensen over specialistische kennis beschikken.